Política 13/11/2018

Cloenda de la visita pastoral del copríncep episcopal

Vives ha encoratjat la tasca dels efectius de la policia, necessària per mantenir l'ordre i contribuir al bon desenvolupament de la societat

Ana
1 min
L'arquebisbe d'Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, amb els caps dels diferents departaments policials aquest dimarts. / M. P. (ANA)

Escaldes-EngordanyL'arquebisbe d'Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, ha visitat aquest dimarts el ministeri d'Afers Socials, Justícia i Interior, en un dels últims actes de la visita pastoral a Escaldes-Engordany, una parròquia en la qual no havia estat des de fa set anys. Acompanyat pel titular del ministeri, Xavier Espot, Vives ha visitat les dependències de l'edifici, així com la sala de comandaments i els respectius caps de cada departament. En aquest sentit, el copríncep ha encoratjat la tasca "discreta" que duen a terme els efectius de la policia però necessària per mantenir l'ordre i contribuir al bon desenvolupament de la societat.

L'últim acte de la visita pastoral ha tingut lloc més tard a l'escola Sagrada Família, on Vives ha impartit una catequesi amb els infants de segon curs. Posteriorment, se celebrarà un dinar amb la direcció, els professors i diferents treballadors del centre.

Cal recordar que l'assistència de Vives a la parròquia va començar el 31 d'octubre amb la visita al comú. Al llarg dels dies posteriors el copríncep ha visitat escoles dels tres sistemes educatius, edificis culturals i l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

stats