Política 05/12/2019

En Comú per Andorra la Vella ampliar les zones lúdiques de Santa Coloma

Matarrodona sotmetrà a consulta ciutadana les infraestructures que requereixin d’una inversió important

Ara Andorra
1 min
Els candidats d'En Comú per Andorra la Vella, aquest dijous. / DEMÒCRATES

Andorra la VellaL’objectiu de la candidatura d’En Comú per Andorra la Vella és continuar aportant millores als ciutadans de Santa Coloma. Per exemple, ampliant les zones lúdiques i les zones infantils. Així ho ha explicat el número 9 de la llista, Gerard Menardia, des del parc de la Serradora, inaugurat fa uns mesos i mostra del treball que s’ha fet per Santa Coloma.

En aquest sentit, Menardia ha informat que En Comú per Andorra la Vella porta al seu programa el projecte d’una nova zona infantil al costat d’aquest parc, pensada sobretot per als infants més petits, d’1 a 5 anys.

La candidatura Terceravia + Independents, de la seva banda, ha assegurat que informarà i sotmetrà a consulta ciutadana sobre la construcció d’infraestructures que requereixi una forta inversió pública. La candidata a cònsol major de la capital, Emi Matarrodona, ha indicat que aquesta és una de les propostes en el marc de la participació ciutadana, ja que “casa comuna és casa de tots i decideix sobre el futur de tots nosaltres”.

Per últim, la candidatura de PS i Independents d’Andorra la Vella vol “fer participar la ciutadania de la gestió comunal”, han afirmat aquest dijous. Per això volen crear una aplicació, que servirà per donar informació, no només financera del comú, sinó també de les accions i projectes que es desenvolupin, i alhora fer consultes vinculants en determinats temes com poden ser de benestar social i urbanisme. “El primer serà demanar al ciutadà què en pensa”, ha manifestat el candidat a cònsol menor, Sergi Gonzalez.

stats