Política 28/10/2019

Els electors de Canillo podran escollir, després de vuit anys, entre més d'una llista

Objectiu Comú es presenta a les eleccions amb l'objectiu d'acabar amb dues legislatures de govern taronja

T. Navarro
1 min
El candidat d'Objectiu Comú, Albert Torres. / OBJECTIU COMÚ

CanilloPer primer cop en vuit anys, el comú de Canillo es disputarà entre dues candidatures. Després de dues legislatures amb l'única llista de Demòcrates, des d'aquest dilluns entra un nou actor a l'equació, que és la plataforma d'independents Objectiu Comú. Encapçalada per Albert Torres, l'agrupació es presenta "a favor de Canillo" i per oferir "una opció diferent per debatre". La seva candidatura es basa en "la transparència, l'objectivitat i el servei a la ciutadania".

Torres estarà acompanyat per Dolors Cabot com a número dos. La llista continua amb Sergi Lucas, Dani Torres, Vanessa Torres, Miquel Naudí, Carles Juan Muñoz, Santi Garcia, Nahami Aleix i Robert Lindsay.

Per la seva part, la candidatura de Demòcrates + Independents es presenta a les eleccions comunals amb la intenció de mantenir l'hegemonia taronja dels darrers anys. Tal com han fet arribar a través d'un comunicat, el número 1 de la llista, Francesc Camp, considera un fet "positiu" la varietat de candidatures perquè "avivarà el debat sobre els projectes necessaris per a la parròquia". A més, en cas de victòria taronja, hi donarà "més valor", ha afegit.

La candidatura de DA + Independents està encapçala per Camp i Marc Casal, a qui segueixen Miquel Casal, Begoña Rubio, Cerni Pol, Anna Palmitjavila, Rafel Casal, Elisabeth Font, Laura Riba i Gerard Carnicé.

stats