Política 19/12/2018

DA es descarta de Laurèdia en Comú per les comunals

Baró considera que la plataforma està exclusivament “vinculada i limitada al mandat comunal”

M. M.
1 min
El cap de Govern, Toni Martí, conversa amb el president del grup parlamentari de DA, Ladislau Baró. / M. M. (ANA)

La Seu d'UrgellPel president del grup demòcrata, Ladislau Baró, la plataforma transversal i unitària entre DA, SDP i independents, Laurèdia en Comú, està exclusivament “vinculada i limitada al mandat comunal que està en curs” a Sant Julià de Lòria. D'aquesta manera, el polític demòcrata ha descartat que la formació taronja formi part de la futura llista unitària que, segons Roig, s'està coent al poble fronterer del sud per ser presents a les eleccions generals. “No em consta, és la primera notícia”, ha deixat clar Baró.

El polític de DA no ha desvetllat com es presentarà la formació a Sant Julià, si en solitari o amb coalició amb alguna altra formació. “Estem treballant per estar presents a la parròquia, però estat tot per decidir”, ha dit. De fet, aquest dimarts passat Roig ja va indicar que no sabia quin era el posicionament demòcrata quan a la llista unitària i que calia preguntar-ho a la formació taronja.

La no participació de DA en el projecte no descarta ni impedeix, en cap cas, que la plataforma transversal sense sigles ni colors de partits que es treballa des de Laurèdia en Comú pugui acabar sent una realitat, segons el que aquest dimarts va expressar el candidat progressista a cap de Govern.

stats