Política 01/03/2015

DA es fa amb Ordino per 17 vots

Toni Fillet i Meritxell Mateu són els dos primers consellers demòcrates confirmats que formaran part del nou Consell General

Ana
1 min
Resultats a Ordino / N.M.

Andorra la VellaDemòcrates per Andorra ha guanyat a Ordino per 17 vots. La candidatura territorial demòcrata ha aconseguit un 37,76% dels vots, per davant del 36,25% dels Liberals d’Andorra i del 19,37% de la candidatura formada per PS+Verds+IC+Independents. En última posició, Socialdemocràcia i Progrés ha rebut 74 vots, el que representa el 6,6% dels vots. D'aquesta manera, Toni Fillet i Meritxell Mateu són els dos primers consellers demòcrates confirmats que formaran part del nou Consell General.

La candidatura ordinenca, acompanyada dels cònsols Ventura Espot i Consol Naudi, ha estat la més ovacionada de la nit. Els candidats Toni Fillet i Meritxell Mateu han estat rebuts a la sala on es concentraven els demòcrates al crit d'«Ordino, Ordino». Fillet ha admès que «ha estat difícil, perquè hem anat sempre per darrere fins a l'últim moment».

El candidat ordinenc ha assegurat que «nosaltres sortíem com a perdedors i hem anat remuntant». «El que no sabíem era que la remuntada seria tant ajustada», ha afegit. Fillet ha agraït la confiança rebuda i ha mostrat el desig «de no defraudar a ningú».

stats