Política 20/02/2020

DA proposa reunions informatives mensuals sobre l'actualitat del Principat

Jover ha reiniciat aquesta iniciativa, que ja portava a terme l'antiga executiva taronja, parlant de l'FMI i de les pensions

Carles Alonso
1 min
El ministre Portaveu, Eric Jover a la primera xerrada organitzada per Demòcrates. / C. A.

Escaldes-EngordanyL'executiva de Demòcrates ha tornat a recuperar "les xerrades informatives mensuals sobre actualitat del Principat", segons ha informat aquest dijous la secretària d'organització, Rosalina Areny. Les reunions estaran destinades al públic en general, i no només a la militància i als simpatitzants. Tothom que ho desitgi podrà assistir-hi.

El primer a participar en aquesta activitat recuperada de l'executiva anterior ha estat el ministre de Finances i portaveu, Eric Jover, que s'ha adreçat a tots els assistents per parlar de dos temes importants pel Principat com són l'entrada al Fons Monetari Internacional (FMI) i sobre la branca de jubilació de la CASS.

Des de Demòcrates, l'afer de les pensions va estar present a les darreres eleccions nacionals, i és per aquest motiu que, segons la mateixa Areny, "el Govern ja hi està treballant". La secretària d'organització de la formació taronja ha deixat clar que "caldrà la implicació de la resta de forces polítiques, ja que és un tema cabdal pel país i així trobar un consens que pugui fer garantir una jubilació digna per tots nosaltres".

El segon punt de la primera xerrada ha estat l'FMI. En aquest sentit, el ministre Jover ha explicat la situació actual. Com està l'adhesió, quins passos s'estan portant a terme, quins són els processos que s'han fet fins ara. Des de Demòcrates indiquen, i més concretament la seva secretària d'organització, que "poder entrar a l'FMI ens asseguraria una reputació internacional molt important i una credibilitat en l'àmbit econòmic i financer".

Areny ha explicat que les temàtiques de les reunions les decidirà l'executiva el primer dimecres de cada mes durant la reunió mensual.

stats