Política 28/03/2023

Demòcrates – Acció + Independents d'Escaldes aposta per ampliar el PISMA

La suplent número tres de la llista territorial, Laura Mas de la Rosa, recorda les conseqüències que ha tingut la pandèmia en la salut mental

M. R. (ANA)
1 min
Ampliar el PISMA, proposta de l'agrupació Demòcrates - Acció + Independents d'Escaldes.

Escaldes-EngordanyLa suplent número tres de la llista territorial de Demòcrates – Acció + Independents d'Escaldes-Engordany, Laura Mas de la Rosa, ha assegurat aquest dimarts en unes declaracions amb relació a la salut mental que han tingut lloc davant l'Espai Jovent que és cabdal acabar de desenvolupar el Pla integral de salut mental i addiccions (PISMA) que el Govern ha implementat durant aquesta legislatura. "El PISMA s'ha elaborat amb la col·laboració de molts agents socials com el SAAS, el ministeri de Salut, el ministeri d'Educació, diverses associacions...creiem que és molt bo perquè tots aquests agents hi han pogut posar el seu granet de sorra" ha comentat Mas.

Mas ha recordat que aquest pla integral de salut mental es va desenvolupar amb la finalitat d'establer les accions necessàries per flexibilitzar el dret a la ciutadania a la salut mental. "És un full de ruta que estableix la prevenció, el tractament, el seguiment i la rehabilitació de totes les persones al llarg del seu cicle vital" ha assenyalat la candidata de Demòcrates, qui ha assistit a l'acte acompanyada del candidat número dos de la mateixa llista territorial, Marc Magallón.

La candidata del partit encapçalat per Xavier Espot ha apuntat també que la pandèmia ha fet aflorar un repunt de casos relacionats amb la salut mental. "S'ha detectat un augment molt important de casos, sobretot i amb especial incidència en infants i adolescents" ha indicat Mas.

stats