Política 29/11/2019

La llista de Demòcrates a Escaldes s'aferra al clip per arribar als ciutadans

Figures rellevants de la política nacional com Xavier Espot i Toni Martí donen suport a Miquel Aleix

Ara Andorra
1 min
Foto de família dels integrants de la llista de Demòcrates + independents amb col·laboradors i seguidors. / DEMÒCRATES

Escaldes-EngordanyLa candidatura escaldenca Demòcrates+Independents ha presentat aquest divendres al vespre el seu lema, ‘Junts fem Escaldes-Engordany’, que és el que utilitzarà per a la campanya electoral que s'inicia el proper diumenge. Els demòcrates encapçalats per Miquel Aleix han fet públic, també, el logotip: un clip. Entre els presents, l'actual cap de Govern, Xavier Espot, i excap de Govern i excònsol, Toni Martí.

La majoria de membres del comitè parroquial i d’altres militants escaldencs han donat suport a l'equip de campanya per intentar aconseguir els millors resultats possibles a les properes comunals. Entre els presents ha estat present el cap de Govern, Xavier Espot; els dos candidats a cònsols, Miquel Aleix i Núria Barquín, l’excap de Govern i també excònsol, Toni Martí, i els actuals cònsols major i menor, Trini Marín i Marc Calvet, entre d’altres.

Barquín ha recordat que el projecte de Demòcrates va començar el 2011, llavors liderat per Martí. Vuit anys més tard “el projecte continua igual de fort”, ara liderat per un altre escaldenc, Xavier Espot.

Pel que fa a la candidatura que es presenta als comicis, es marca l’objectiu de donar un impuls a la parròquia, però aprofitant el gran bagatge que deixa l’equip comunal sortint.

stats