Política 27/06/2019

Desperta Laurèdia es prepara per a les comunals

Cairat confirma que per defensar les propostes s'ha d'estar dins del comú

Ara Andorra
1 min
Una noia es llença per la tirolina que hi ha actualment a Naturlandia, a la cota 1.600. / C. G.

Andorra la VellaLa plataforma Desperta Laurèdia té decidit concórrer a en les elecccions comunals de finals d'any per intentar resoldre els problemes de Sant Julià de Lòria, segons ha confirmat aquest dijous el portaveu, Cerni Cairat, a l''Ara i Aquí' de Ràdio Nacional.

Cairat ha remarcat que Desperta Laurèdia no neix com a reacció a uns fets negatius, sinó per aportar idees noves, en sentit positiu. I per portar-les a la pràctica considera que és necesssari treballar des de dins de las corporació comunal.

En l'entrevista ha manifestat que la plataforma té clar "que per canviar i revertir la situació a Sant Julià, no només d'aquest mandat sinó també dels anteriors, s'ha de mirar de participar des de dins". "Estem en posició d'afirmar que provarem de participar amb qui vulgui i comparteixi els nostres ideals en unes eleccions comunals".

La plataforma ha fet una campanya de recollida de firmes que van ser entregades al comú sobre la tirolina que es vol instal·lar a Naturlandia.

Segons informa Andorradifusio.ad, la plataforma és partidària de tancar o canviar algunes de les activitats de l'ecoparc des d'una visió constructiva però alhora defensa que cal aprofitar la inversió que s'ha fet i que "reverteixi en el poble", ha dit Cairat.

stats