Política 04/10/2018

Eric Jover es descarta i diu que aviat se sabrà el nom del candidat de DA

"Continuaré empenyent des de la posició que cregui més oportuna, però penso que hi ha gent més preparada que no pas jo", ha dit

Ana
1 min
Eric Jover. / ARXIU ANA

Andorra la VellaEl ministre d'Educació, Ensenyament Superior i Recerca, Eric Jover, no entrarà a la cursa per ser candidat de Democràtes per Andorra (DA) a les eleccions legislatives del 2019. Ho ha anunciat aquest dijous després de la presentació de la tercera edició del Projecte Tàndem. Jover, però, ha indicat que aviat se sabrà el nom del substitut de Toni Marti i que treballarà per "ajudar a qui consideri el partit; continuaré empenyent des de la posició que cregui més oportuna, però penso que hi ha gent més preparada que no pas jo". Jover és, després del ministre de Finances, Jordi Cinca, el segon a les files de DA en dir públicament que no serà candidat. Cal recordar que Toni Martí no es podrà tornar a presentar en haver complert dos mandats com a cap de Govern.

Jover també s'ha referit a l'admissió per part de la Batllia de la demanda presentada per un mestre per un concurs públic perquè des de Funció Pública es va facilitar part del seu expedient a la resta de docents que s'hi presentaven s'ha limitat a dir que "és un tema que es porta des de Funció Pública". Això ha generat incertesa entre el professorat, especialment aquells que van participar en el concurs, i encara més entre la vintena que el van guanyar i, per tant, són ara funcionaris.

stats