Política 29/10/2020

Espot a Benazet: “Pobre d’ell que se li passi pel cap dimitir”

Lluny de desgastar-lo, el Govern assegura que la gestió de la pandèmia ha generat un clima “d’amistat i cohesió”

F. A.
1 min
El cap de Govern i el ministre de Salut, Xavier Espot i Joan Martínez, aquest dimecres a Govern / MF

Andorra la VellaEl cap de Govern, Xavier Espot, i el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, han exhibit aquest dimecres amistat i comunió durant la roda de premsa posterior al consell de ministres. Preguntats per una informació difosa per un mitjà del país -l’Altaveu-, que anunciava una crisi a l’executiu i la intenció de dimitir del ministre encarregat de gestionar la crisi sanitària, Espot ha estat taxatiu i ha anat més enllà de negar aquesta informació “que pot alegrar el dia a alguns però que és absolutament falsa i que no té cap mena de fonament”.

“Ni Benazet ni cap altre ministre no han presentat la dimissió ni han posat el càrrec a disposició”, ha dit el cap de Govern, per afegir que estan “absolutament compromesos amb els ciutadans i ciutadanes d’aquest país” i que al Govern “hi ha un clima d’absoluta cohesió i fins i tot d’amistat i estima personal entre nosaltres, perquè les circumstàncies adverses uneixen més que no pas separen”. “Pobre d’ell que dimiteixi o que se li passi pel cap dimitir”, ha conclòs l’explicació Espot.

El mateix al·ludit per la informació, Martínez Benazet, també ha estat taxatiu: “Jo no dimiteixo mai. Mai se m’ha passat pel cap dimitir”. El ministre ha insistit que està “absolutament compromès” amb la tasca que se li ha encomanat i que se sent “molt recolzat” pel cap de Govern.

stats