Política 04/04/2019

Espot alerta del model del PS amb el suport liberal i de Nomen

El candidat demòcrata afirma que l'aliança contra DA defensa l'increment dels impostos

Ara Andorra
2 min
Espot a l'Auditori Claror en el míting central de Demòcrates, aquesta nit / ARA ANDORRA

Sant Julià de LòriaEl cap de llista de Demòcrates, Xavier Espot, ha afirmat que el model de Demòcrates és l’únic que "aporta solucions raonades i fonamentades" respecte als diferents aspectes que preocupen els ciutadans. En el míting de cloenda de la campanya electoral que s’ha celebrat a l’Auditori Claror de Sant Julià de Lòria, on s’hi han aplegat més de 200 persones, el candidat a cap de Govern s’ha erigit com a garant d’un model que "creu en el creixement, l’estat del benestar i en una política pressupostària equilibrada" que preservarà la pressió fiscal per "mantenir la competitivitat del nostre país".

Espot, que ha afirmat que es mantenen "intactes" les expectatives per revalidar la majoria absoluta, ha dit que a mesura que ha avançat la campanya "els inputs han sigut cada cop més favorables" ja que tant el porta a porta com les trobades amb els diferent col·lectius i associacions han sigut satisfactòries. "Les persones ens traslladen que és una candidatura de persones solvents, treballadores i preparades per afrontar els grans reptes importants del nostre país", ha dit Espot, que ha afirmat que la situació actual no permet "cap improvisació ni proves estranyes".

El cap de llista de Demòcrates ha recordat que una de les mesures de les quals més se n’ha parlat és la del servei d’atenció integral a la dona "per desacreditar-la" i que no hi ha hagut ningú "que hagi proposat una alternativa sobre la taula que permeti mantenir el Coprincipat i alhora avançar en el reconeixement dels drets de les dones". D’altra banda, Espot ha afirmat que durant la campanya "mai hem fet cap al·lusió personal i hem estat estat molt curosos" i que els ciutadans el que volen "són propostes programàtiques, visions de futur, contrastar opinions, ideologies i projectes". "Això és el que hem de fer com a responsables polítics", ha conclòs Espot, que ha alertat del model del Partit Socialdemòcrata, que amb el suport de Liberals d’Andorra i d’Andorra Sobirana, "vol apujar els impostos". En aquest sentit, Espot ha dit que aquesta mesura "perjudicarà els petits comerciants, petits empresaris i professionals".

stats