Política 23/04/2023

Espot entén que els liberals no vulguin entrar a Govern

Considera que demòcrates els hi va fer la millor oferta possible

ARA Andorra
1 min
Presentació de la candidatura de Liberals.

Andorra la VellaXavier Espot ha explicat en relació amb les negociacions amb Liberals després de les eleccions que “la nostra oferta era raonable, ponderada i adequada als resultats i difícilment podíem fer una oferta millor”. El Cap de Govern en funcions es referia així a la proposta per entrar a Govern i en la majoria parlamentària que consistia en un conseller general (Víctor Pintos), un ministre i un secretari d’Estat.

Els liberals van rebutjar l’oferta perquè consideraven que havien de tenir o dos consellers generals o dos ministres, en consonància amb el pacte on, segons aquesta formació, els demòcrates es comprometien a fer que en cas que la coalició guanyés a Andorra la Vella i Ordino pujarien al Consell els números tres de les dues circumscripcions. Per tant, Victor Pintos i Marc Galabert.

Espot ha destacat que “per part d’ells entenc que dins del procés de refundació la forma que ells consideren de seguir diferenciant-se és, justament, no fent oposició, però no integrant-se fins a la majoria parlamentària de DA”.

stats