Política 04/06/2019

Espot es mostra dubitatiu amb la secretaria d'Estat d'Igualtat

El cap de Govern ni assegura ni desmenteix que finalment l'executiu tingui un departament dedicat exclusivament a la temàtica

M. M. / C. G.
1 min
El cap de Govern, Xavier Espot, atén els mitjans de comunicació. / M. M. (ANA)

Andorra la VellaEl cap de Govern, Xavier Espot, no descarta però tampoc assegura que finalment l'executiu tingui una secretaria d'Estat d'Igualtat. “No ho hem decidit encara, estem en la fase d'acabar d'estructurar el segon pla del Govern i és en el marc d'aquest treball que valorarem si la demanda s'ha de tirar endavant o no”. El cap ha respost així aquest dimarts a l'apel·lació directe que li va fer Acció Feminista en què li reclamava la necessitat de crear la secretaria per continuar el treball que es va iniciar a finals de legislatura passada amb unes taules per treballar la futura llei d'Igualtat efectiva entre dones i homes.

A més, el col·lectiu feminista també destacava que la futura secretaria hauria d'estar adscrita directament a mans d'Espot. De tot plegat, el cap de Govern ha insistit, durant la roda de premsa per presentar l'impacte mediàtic de les finals de la Copa del Món, que “no hi ha cap decisió presa i no s'ha descartat res a hores d'ara”.

stats