Política 28/01/2020

L'executiu avança amb Terceravia sobre el pacte d'Estat de Salut

L'objectiu és tenir en compte els reptes del sector com l'allargament de l'esperança de vida

Agència Ana
1 min
Reunió del cap de Govern, Xavier Espot, i el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, amb representants del grup parlamentari terceravia per tractar el pacte d'Estat. / A. S. (ANA)

Andorra la VellaEl cap de Govern, Xavier Espot, i el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, s'han reunit aquest dimarts amb els representants del grup parlamentari de Terceravia per avançar amb el pacte d'Estat de Salut. La trobada, que ja es va dur a terme amb el Partit Socialdemòcrata (PS) i que es reproduirà amb la resta de forces del Consell General, ha servit per traslladar la voluntat de l'executiu d'arribar a un acord transversal en matèria de salut.

Precisament, Espot ha destacat la importància d'assolir una entesa per mantenir la qualitat del sistema andorrà de salut pública i, alhora, garantir la seva sostenibilitat. Un objectiu, ha assenyalat, que ha de tenir en compte els reptes del sector, com ara l'allargament de l'esperança de vida.

Els membres de Terceravia, encapçalats per Josep Pintat, han recollit la proposta de document del Govern i s'han compromès a estudiar-lo per fer un retorn de la seva valoració durant les pròximes setmanes.

stats