Política 03/07/2019

L'executiva de DA celebra l'aval del comitè parroquial a la candidatura de Marsol

La formació també analitza el mecanisme de coordinació amb els partits signants de l’acord de Govern per posar-lo en marxa

Ara Andorra
1 min
Un moment de la reunió de la nova executiva de Demòcrates. / DEMÒCRATES

Andorra la VellaL'executiva de Demòcrates valora de forma "molt positiva" la decisió presa pel comitè parroquial d’Andorra la Vella en relació al nomenament de Conxita Marsol com a cap de llista de DA a la capital a les pròximes eleccions comunals. Sobre l’escenari de les eleccions comunals, l’executiva també ha reiterat la voluntat de respectar escrupolosament les decisions preses per cadascun dels comitès parroquials a l’hora de nomenar el seu candidat o candidata, tal com han informat des de la formació a través d'un comunicat.

Demòcrates ha abordat també aquest dimecres durant la primera reunió de l’executiva sorgida del congrés ordinari del passat mes de juny les possibles vies per tal de determinar un mecanisme de coordinació que permeti activar el ‘comitè tripartit’ de reunió de les executives que preveu l’acord de govern signat el maig passat amb Liberals d’Andorra i Ciutadans Compromesos. El document estableix una periodicitat mínima de tres mesos per a la realització d’aquestes trobades.

Aquest ha estat un dels principals punts de l’ordre del dia que el secretari general, Jaume Serra, ha posat damunt la taula per tal d'acomplir el punt de l’acord a tres bandes que afecta directament el partit. L’objectiu és, han afegit des de la formació, "trobar una fórmula àgil i eficient que permeti contribuir al bon funcionament de l’acord a nivell legislatiu i executiu".

Finalment, el comitè executiu també ha començat a donar forma a les comissions internes del partit per tal que comencin a treballar al més aviat possible i abordin els principals temes de debat que posteriorment puguin traslladar-se a l’acció política, ja sigui a través de l’acció comunal, legislativa o al Govern.

stats