Política 20/06/2019

Gallardo es manté com a president de Liberals

El Comitè Executiu Nacional ha patit una profunda renovació

Ara Andora
2 min
Gallardo amb la nova executiva nacional. / LIBERALS

Escaldes-EngordanyLiberals d’Andorra ha renovat, aquest vespre, els òrgans directius del partit en el Congrés que s’ha celebrat a l’hotel Roc Blanc d’Escaldes-Engordany. El Comitè Executiu Nacional, que ha patit una profunda renovació, seguirà encapçalat per Jordi Gallardo que continuarà sent el president de L’A.

De fet, respecte a l’anterior executiva només repeteixen Gerard Estrella que passa de secretari d’organització a ocupar definitivament el càrrec de secretari general que venia exercint els darrers mesos i Maanan Aouraghe que continuarà com a tresorer.

Les vicepresidències les ocuparan Èric Alguacil, que ha estat candidat a les últimes eleccions generals, i Maria Bringué, també candidata a les últimes eleccions i que sempre ha estat molt vinculada al partit però sense ocupar càrrecs de responsabilitat. Cal destacar que els estatuts contemplen una vicepresidència d’honor per a militants amb una destacada trajectòria en organismes internacionals. Aquest és el cas de Juli Minoves que ha estat fins a l’any passat president de la Liberal Internacional.

Pel que fa a les secretaries de l’Executiva, a part de Gerard Estrella escollit secretari general, Guillem Forné, fins ara president del comitè parroquial de la Massana, serà el nou secretari d’organització; Claudia Cornella, vinculada des de fa anys als Joves Liberals, serà la nova secretària de Relacions Internacionals; i l’ordinenca i candidata nacional a les passades eleccions, Jessica Gastó, ocuparà la secretaria de Polítiques d’Igualtat.

La renovació de l’Executiva va molt més enllà d’un tràmit marcat pels estatuts de Liberals d’Andorra i té el repte de “marcar una estratègia a llarg termini que permeti al partit créixer i demostrar que té un projecte potent capaç de liderar les polítiques liberals al país” ha manifestat Gallardo, reelegit president.

Presentació dels nous comitès parroquials

Durant el Congrés s’han presentat els equips que encapçalen els cinc comitès parroquials de Liberals d’Andorra que han estat escollits al llarg de les últimes setmanes. L’últim en dur a terme l’elecció dels nous càrrecs ha estat el de la Massana que des d’aquest dimecres està liderat per Marcio da Costa com a president, Judith Pallarés com a secretària i Maria March com a tresorera.

stats