Política 11/09/2019

Gaspà també intenta una llista per a les comunals

L'exsubsíndica intensifica els contactes amb el grup d'independents d'Ordino

Ara Andorra
1 min
Gaspà en la junta executiva de Coalició Reformista, el setembre del 2010 / ARXIU ANA

Andorra la VellaBernà Gaspà, exsubsíndica i excandidata territorial de Coalició Reformista (CR) el 2009, i que va ser cònsol menor del 2000 al 2003 amb Enric Dolsa, està mantenint actius contactes amb diverses formacions polítiques i persones de rellevància d'Ordino amb la intenció de muntar una llista de cara a les eleccions vinents comunals de finals d'aquest any.

Gaspà coincideix, d'aquesta manera, amb l'objectiu de Dolsa –que ha intensificat les converses per liderar una altra candidatura– per competir amb la llista de Demòcrates que liderarà Josep Àngel Mortés. L'excònsol menor se centra especialment en l'anomenat grup d'independents que en les passades eleccions generals va analitzar la possibilitat de confeccionar una candidatura per presentar-se als comicis del 7 d'abril.

Aquest grup d'independents, que és qui més força podria donar al projecte de Gaspà, va estar marejant la perdiu durant la passada campanya electoral i finalment no van fer una llista pròpia. En aquells moments es van presentar com a independents polítics d'àmbit comunal que volien anar a les eleccions generals com a banc de proves per a aquestes comunals, encara que certs sectors polítics de la parròquia donen poca fiabilitat a la viabilitat de la proposta.

Cal recordar que Gaspà i Dolsa van coincidir en la vida política però diferències per temes d'urbanisme els van separar. Gaspà està explicant la seva iniciativa als grups polítics, encara que de moment de manera informal.

stats