Política 07/09/2014

Gaymz Andorra insisteix en defensar l'ús de la paraula matrimoni

El grup de defensa dels drets del col·lectiu LGBT respon així a la trobada del cap de Govern amb el Papa

Ana
1 min
Representants del col·lectiu Gaymz davant del Consell General

Andorra la VellaGaymz Andorra ha aprofitat la trobada entre el cap de Govern i el Papa per seguir reclamant que la llei permeti anomenar matrimoni a les unions entre persones del mateix sexe. El col·lectiu s'ha mostrat coneixedor de la "reticència" de l'Església a certes qüestions, com ara l'avortament o el matrimoni homosexual. Tot i això, ha considerat que "anomenar matrimoni a la unió de dues parelles homosexuals no significa crear una crisi institucional" al coprincipat.

En el comunicat, el col·lectiu recorda que no és necessària la signatura dels dos coprínceps per tal d'aprovar la llei i reclama al Govern i al Consell General que "prenguin consciència de l'Estat democràtic en el que som i que, com a representants polítics, siguin transmissors i no obstacles en les necessitats de la societat andorrana".

D'altra banda, el col·lectiu aprofita el comunicat per anunciar que de cara a l'hivern Gaymz Andorra està preparant una altra jornada lúdico-festiva, on hi seran presents entitats LGBT tant d'Espanya com de França.

stats