Política 27/03/2019

Grau, contra el canvi climàtic

La número dos de DA per Sant Julià aposta per l'eficiència energètica

Marc R. Fort
1 min
La número dos de DA per Sant Julià de Lòria, Vicky Grau, acompanyada del cap de llista terriotorial Carlos Álvarez. / M. R. F.

Sant Julià de LòriaLa candidata número dos de DA per Sant Julià de Lòria, Vicky Grau, ha mantingut en la roda de premsa celebrada aquest dimecres a la carretera de la Rabassa de Sant Julià, la ferma posició de la formació en vers a la protecció del medi ambient. Grau aposta per l'eficiència energètica dels edificis i ha recalcat que "seguirem obrint convocatòries destinades a combatre el canvi climàtic".

Una de les primeres mesures que Grau ha posat sobre la taula és la continuïtat del programa Renova, que vetlla pel foment de les actuacions globals en edificis i les reformes que tinguin major efecte sobre l'eficiència energètica i la reducció del consum.

Pel que fa a Sant Julià de Lòria, la candidata ha dit que "no s'ha concretat cap mena de proposta a la parròquia", però que tot i això "no dubtarem en portar l'eficiència a Sant Julià", i ha afegit que "farem tot el que sigui pels lauredians". Grau ha estat acompanyada en tot moment pel cap de llista territorial i actual ministre de Sanitat en funcions, Carles Álvarez.

stats