Política 02/07/2019

Els grups informen Vives de l'actualitat política

El copríncep episcopal inicia les reunions amb els dirigents dels grups al Consell General

Agència Ana
1 min
Vives amb Ensenyat i Bonell al Palau Episcopal / BISBAT D'URGELL

La Seu d'UrgellEl copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, ha rebut aquest dimarts al Palau episcopal de la Seu d'Urgell els representants dels diferents grups parlamentaris del Consell general, excepte terceravia i Ciutadans Compromesos.

Primer Vives ha rebut el grup demòcrata", amb el seu president, Carles Ensenyat i la presidenta suplent, Mònica Bonell. A continuació, el grup socialdemòcrata, amb el seu president, Pere López i la presidenta suplent, Rosa Gili. I a la tarda, el copríncep ha rebut els dirigents liberals Ferran Costa i Marc Magallon.

Les trobades han estat dins d'un clima de cordialitat i els membres dels tres grups ha informat al copríncep episcopal dels principals objectius de la legislatura i altres punts d'interès i inquietuds del seu partit.

Està previst que aquest dimecres, Vives rebi el Grup Parlamentari terceravia+Unió Laurediana i el divendres es tancaran les visites amb la recepció al grup parlamentari Ciutadans Compromesos.

Aquestes trobades s'inscriuen en les relacions habituals que el copríncep manté amb els representants elegits per al Consell General, que li fan arribar les seves prioritats per a la legislatura que comença.

stats