Política 18/12/2021

Julissa Reynoso, nova ambaixadora dels Estats Units a Andorra

El Senat americà ho ha confirmat aquest dissabte

ANA
1 min
La nova ambaixadora dels Estats Units a Andorra, Julissa Reynoso.

Andorra la VellaEl Senat dels Estats Units ha confirmat aquest dissabte el nomenament de Julissa Reynoso com a propera ambaixadora dels EUA a Espanya i Andorra. Està previst que Reynoso juri properament el càrrec i arribi fins a la capital espanyola per tal de liderar les relacions entre l'Estat americà i Espanya i el Principat.

Julissa Reynoso és una advocada i diplomàtica dels Estats Units que des del 2012 ha estat exercint el càrrec d'ambaixadora pel seu país a l'Uruguai, aconseguint arribar a ser la persona més jove de tot l'Estat en arribar a aquest càrrec. De l'experiència professional, destaca la seva participació el 2008 en la campanya de l'exsenadora Hillary Clinton abans d'unir-se a la de Barack Obama.

Com a ambaixadora es concentra, principalment, en assumptes relacionats amb el comerç, particularment pel que fa al sector agrícola, però també ha treballat en àrees de ciència, tecnologia i cooperació educativa. Al llarg de la seva trajectòria ha rebut nombrosos premis i ha estat condecorada pels governs de Guatemala i Hondures.

stats