Política 15/11/2023

L'estudi d'impacte econòmic de l'acord d'associació costarà 118.000 euros

El treball ha estat designat a l'empresa catalana Knowledge Sharing Network (KSNET)

ANA
1 min
Banderes europees a l'exterior de la Comissió Europea.

Andorra la VellaL'estudi d'impacte econòmic de l'acord d'associació entre Andorra i la Unió Europea adjudicat per Andorra Recerca + Innovació (AR+I) a l'empresa Knowledge Sharing Network (KSNET) tindrà un cost de 18.273,68 euros. Així es desprèn de l'edicte signat per la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, fet públic aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA).

Cal recordar que l'AR+I valora el projecte guanyador com una proposta metodològica sòlida, pertinent, aplicable i adaptada a la realitat andorrana, presentada, a més, de manera detallada i explicant amb precisió què s'espera obtenir de cadascuna de les anàlisis que es realitzaran.

De la mateixa manera, es considera que la proposta d'execució presentada no només dona garanties que l'estudi podrà estar disponible a final d'abril del 2024 sinó que també ofereix mecanismes de control permanent de la qualitat dels treballs realitzats. L'equip destinat al projecte és alhora transversal i especialista i compta amb economistes amb una gran experiència i que han realitzat estudis similars als que ara es contracten en agències de la Comissió Europea.

stats