Actualitat
Política16/04/2024

L'executiva de Demòcrates avala les mesures de l'habitatge

El projecte de llei de la llengua pròpia i oficial i com aquest preservarà la llengua catalana al país, un altre dels punts tractats en la reunió

ARA Andorra

Andorra la VellaDemòcrates ha celebrat aquest dilluns al vespre la seva Executiva mensual, per tractar l'actualitat política i temes vinculats amb el funcionament de parlament. El futur projecte de llei per al creixement sostenible i el dret a l'habitatge, presentat pel Govern fa dues setmanes, ha estat el punt principal de l'ordre del dia la reunió. La representant del Govern a l'Executiva, Mònica Bonell -en substitució del president del partit, Xavier Espot, que es troba fora del país de viatge oficial-, ha explicat els detalls de les mesures. Els membres de l'Executiva de DA han pogut aprofundir en totes les mesures, resoldre els seus dubtes i els que havien recollit dels ciutadans. La conclusió ha estat unànime: l'Executiva ha celebrat i avalat cadascuna de les propostes per garantir un creixement harmònic del país i seguir treballant per resoldre una de les principals problemàtiques actuals de la ciutadania, l'habitatge.

Aquestes propostes es treballaran les setmanes vinents amb la resta de forces parlamentàries i amb els actors econòmics i socials implicats, per tal que, tenint en compte la seva transcendència, el projecte de llei pugui entrar al Consell General amb molt consens i ser aprovat al més aviat possible.

Cargando
No hay anuncios

Un altre punt de l'ordre del dia tractat a l'Executiva ha estat el Projecte de llei de la llengua pròpia oficial, el qual s'ha tancat recentment amb un acord majoritari dels grups parlamentaris i serà sotmès al Consell General el proper 25 d'abril. L'Executiva ha celebrat el consens assolit i el contingut del text final. El que més s'ha destacat és com la llei preserva i fomenta la llengua catalana, i com garanteix el dret ciutadà a ser atès en català.