Política 14/12/2017

Els liberals d'Encamp defensen que els consellers que s'han quedat al grup parlamentari són "els que ens escolten"

Troguet i Lafoz subratllen que Costa ha tingut en compte el seu posicionament en les transferències i competències comunals

E. J. M.
1 min
Els consellers Maribel Lafoz i Jordi Troguet (Ld'A+independents), del comú d'Encamp. / E. J. M.

EncampEls consellers encampadans de Liberals d'Andorra+independents, a l'oposició al comú, Maribel Lafoz i Jordi Troguet, argumenten que els tres consellers que s'han quedat al grup parlamentari liberal (Jordi Gallardo, Ferran Costa i Judith Pallarés), després de la marxa de cinc membres, són "els que ens escolten". Els consellers han recordat aquest dijous que no van poder prendre part de la discussió de les lleis de transferències i competències comunals, "perquè el comú no ens escoltava", però van expressar el seu posicionament a Costa" i així la nostra veu va arribar al Consell General". Troguet i Lafoz també eren del sector liberal que considerava que no es podia donar el suport incondicional als projectes de llei perquè hi ha dubtes d'inconstitucionalitat.

Quant a la tria del candidat liberal a cap de llista, els consellers encampadans han matisat que no han pogut participar perquè no estan afiliats al partit liberal i han lamentat que alguns integrants de l'executiva, entre els quals els membres d'Unió Laurediana, van rebutjar el procés suggerit pel secretari general, Amadeu Rossell, en el qual tothom podia votar. "Volien complir els estatuts al peu de la lletra i es van fer fora ells mateixos", han matisat.

stats