Política 27/10/2019

Liberals i SDP aniran junts en una plataforma a Escaldes

Elisabet Zoppetti serà la número tres i Marc González el quatre

Ara Andorra
1 min
La candidata de Progressistes-SDP a la territorial d'Escaldes-Engordany, Elisabet Zoppetti, explica les propostes del partit als jubilats. / M. P.

Andorra la VellaLa llista liberal que encapçala Higini Martínez-Illescas ha arribat a un acord amb Progressistes-SDP per presentar-se de forma conjunta a Escaldes-Engordany. La fórmula serà una plataforma amb un nom que fins aquesta tarda no quedarà aprovat per les executives de les dues formacions. L'acord comporta que els liberals tenen els dos primers de la llista (Higini Martínez i Jordi Moreno), mentre que SDP col·loca el tres i el quatre (Elisabet Zoppetti i Marc González). La resta de llocs de la candidatura comptaran amb membres dels dos partits. El conseller liberal Marc Magallón serà l'administrador.

Amb la plataforma liberals-SDP es preveu que siguin tres les candidatures a Escaldes, ja que a hores d'ara terceravia és molt probable que no faci llista. La candidatura que s'havia preparat, on només hi havia noms però sense tenir clar qui podia estar al capdavant, s'ha descartat. S'està a l'espera d'una darrera reunió aquesta tarda, però és molt complicat que finalment es constitueixin en la quarta opció a les comunals escaldenques.

stats