Política 27/09/2019

Majoral vol més informació sobre el contracte amb l'INEC i els arbres de vent

L'executiu haurà de respondre dues preguntes entrades pel conseller general de terceravia en la sessió de Consell General del 8 d'octubre

Ara Andorra
1 min
El conseller general del Grup Parlamentari Liberal, Josep Majoral. / Liberals

Andorra la VellaEl conseller general de terceravia + Unió Laurediana + Independents, Josep Majoral, ha entrat una pregunta oral a l'executiu relativa a l'acord amb França en l'àmbit turístic, del comerç i la construcció. Majoral ha demanat al Govern informació detallada sobre l'acord entre l'executiu, la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i l'Institut Nacional de l'Economia Circular (INEC) francès.

El conseller de terceravia ha preguntat sobre quins projectes de col·laboració s'han concretat amb l'INEC, així com quina serà la forma de col·laboració entre Andorra i França en aquest àmbit. "El que volem saber és com i de quina manera ho faran", ha matisat Majoral.

D'altra banda, també ha fet una pregunta oral a l'executiu relativa al projecte dels arbres de vent. El conseller general demana al Govern que expliqui exhaustivament en què consisteixen els treballs, quin cost tenen, la durada de la instal·lació, així com la rendibilitat del projecte. "Encara que els arbres de vent sorgeixin arran dels pressupostos participatius, una iniciativa on la ciutadania ha participat directament i que valorem positivament, volem treure aigua clara sobre aquest projecte", ha esclarit Majoral.

D'altra banda, la consellera general de terceravia, Carine Montaner, ha entrat una altra pregunta en referència a les mesures necessàries que hauria d'adoptar el Govern per incloure, de manera efectiva i expressa, la tècnica de micropigmentació per a la reconstrucció de les aurèoles mamàries per a les dones sotmeses a una mastectomia. En aquest sentit, Montaner pregunta si l'executiu "ens pot explicar si s'han fet les gestions oportunes" i, a més, "quan es posaran en marxa aquestes mesures demandades pel Consell General el 31 de gener del 2019".

Totes dues preguntes les haurà de respondre l'executiu a la pròxima sessió del Consell General prevista pel pròxim 8 d'octubre.

stats