Actualitat
Política08/06/2023

Maria Martisella presidirà la comissió per a la sostenibilitat de les pensions

Pel que fa a la resta de comissions, cal destacar que Cerni Escalé presidirà la de justícia, Interior i Afers Institucionals

ANA

Andorra la VellaLes comissions legislatives de la present legislatura han quedat constituïdes aquest dijous al matí. En total, n'hi haurà nou, vuit que són permanents i estan establertes pel reglament del Consell General, i una que servirà per al seguiment i sostenibilitat de les pensions i que estarà presidida per Maria Martisella. La vicepresidenta serà Carine Montaner i altres membres de la comissió seran Jordi Casadevall, Bernadeta Coma, Jordi Jordana, Manuel Linares, Meritxell López, Judith Salazar i Núria Segués.

Pel que fa a la resta de comissions, cal destacar que Cerni Escalé presidirà la de justícia, Interior i Afers Institucionals. La vicepresidència serà per a Sílvia Riva i els altres consellers que integren aquesta comissió seran Jordi Casadevall, Jordi Jornada, Maria Martisella, Marcos Monteagudo, Carolina Puig i Judith Salazar.

Cargando
No hay anuncios

La comissió legislativa de Política Exterior estarà presidida per Bernadeta Coma i Pol Bartolomé com a vicepresident. Altres membres seran Meritxell Alcobé, Pere Baró, Cerni Escale, Marc Magallon, Pere Marsenyach, Carine Montaner, Carles Naudi i Víctor Pintos.

La comissió legislativa d'Economia estarà presidida per Meritxell López i Pere Baró. Altres membres seran Pol Bartolomé, Jordi Casadevall, Bernadeta Coma, David Montané, Carine Montaner, Pere Marsenyach i Víctor Pintos.

Cargando
No hay anuncios

David Montané serà president de la comissió legislativa de Finances i Pressupost i la vicepresidència ha recaigut en Cerni Escalé. Maria Àngels Ache, Pere Baró, Salomó Benchluch, Meritxell López, Carine Montaner, Carles Naudi, Víctor Pintos Morell i Sílvia Riva seran els consellers que la conformaran.

Jordi Casadevall presidirà la comissió de Política Territorial, Urbanisme i Medi Ambient i la vicepresidència serà per a Gemma Riba. Pol Bartolomé, Bernadeta Coma, Meritxell López, Marc Magallon, Marcos Monteagudo, Víctor Pintos i Susanna Vela completen la composició d'aquesta comissió.

Cargando
No hay anuncios

Pel que fa a la comissió de Sanitat, estarà presidida per Manuel Linares i Núria Segués. Noemí Amador, Maria Àngels Ache, Meritxell Alcobé, Pere Marsenyach, Carolina Puig, Gemma Riba i Susanna Vela seran els consellers representats.

Pel que fa a la comissió legislativa d'Afers Socials i Igualtat, Noemí Amador en serà la presidenta i Salomó Benchluch el vicepresident. Els consellers que completen la integració d'aquesta comissió són Meritxell Alcobé, Cerni Escalé, Carolina Puig, Gemma Riba, Judith Salazar i Núria Segués.

Cargando
No hay anuncios

I pel que fa a la comissió d'Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports serà Susanna Vela la presidenta i Marc Magallon el vicepresident. Noemí Amador, Maria Àngels Ache, Meritxell Alcobé, Carolina Puig, Sílvia Riva i Núria Segués completen la composició.