Política 08/06/2023

Maria Martisella presidirà la comissió per a la sostenibilitat de les pensions

Pel que fa a la resta de comissions, cal destacar que Cerni Escalé presidirà la de justícia, Interior i Afers Institucionals

ANA
2 min
Un moment de la constitució de les comissions aquest dijous al matí.

Andorra la VellaLes comissions legislatives de la present legislatura han quedat constituïdes aquest dijous al matí. En total, n'hi haurà nou, vuit que són permanents i estan establertes pel reglament del Consell General, i una que servirà per al seguiment i sostenibilitat de les pensions i que estarà presidida per Maria Martisella. La vicepresidenta serà Carine Montaner i altres membres de la comissió seran Jordi Casadevall, Bernadeta Coma, Jordi Jordana, Manuel Linares, Meritxell López, Judith Salazar i Núria Segués.

Pel que fa a la resta de comissions, cal destacar que Cerni Escalé presidirà la de justícia, Interior i Afers Institucionals. La vicepresidència serà per a Sílvia Riva i els altres consellers que integren aquesta comissió seran Jordi Casadevall, Jordi Jornada, Maria Martisella, Marcos Monteagudo, Carolina Puig i Judith Salazar.

La comissió legislativa de Política Exterior estarà presidida per Bernadeta Coma i Pol Bartolomé com a vicepresident. Altres membres seran Meritxell Alcobé, Pere Baró, Cerni Escale, Marc Magallon, Pere Marsenyach, Carine Montaner, Carles Naudi i Víctor Pintos.

La comissió legislativa d'Economia estarà presidida per Meritxell López i Pere Baró. Altres membres seran Pol Bartolomé, Jordi Casadevall, Bernadeta Coma, David Montané, Carine Montaner, Pere Marsenyach i Víctor Pintos.

David Montané serà president de la comissió legislativa de Finances i Pressupost i la vicepresidència ha recaigut en Cerni Escalé. Maria Àngels Ache, Pere Baró, Salomó Benchluch, Meritxell López, Carine Montaner, Carles Naudi, Víctor Pintos Morell i Sílvia Riva seran els consellers que la conformaran.

Jordi Casadevall presidirà la comissió de Política Territorial, Urbanisme i Medi Ambient i la vicepresidència serà per a Gemma Riba. Pol Bartolomé, Bernadeta Coma, Meritxell López, Marc Magallon, Marcos Monteagudo, Víctor Pintos i Susanna Vela completen la composició d'aquesta comissió.

Pel que fa a la comissió de Sanitat, estarà presidida per Manuel Linares i Núria Segués. Noemí Amador, Maria Àngels Ache, Meritxell Alcobé, Pere Marsenyach, Carolina Puig, Gemma Riba i Susanna Vela seran els consellers representats.

Pel que fa a la comissió legislativa d'Afers Socials i Igualtat, Noemí Amador en serà la presidenta i Salomó Benchluch el vicepresident. Els consellers que completen la integració d'aquesta comissió són Meritxell Alcobé, Cerni Escalé, Carolina Puig, Gemma Riba, Judith Salazar i Núria Segués.

I pel que fa a la comissió d'Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports serà Susanna Vela la presidenta i Marc Magallon el vicepresident. Noemí Amador, Maria Àngels Ache, Meritxell Alcobé, Carolina Puig, Sílvia Riva i Núria Segués completen la composició.

stats