Política 20/11/2019

Marsol anuncia que la zona del The Cloud es mantindrà com a plaça pública

La candidata demòcrata assegura que ho té gairebé tancat amb el Govern

Ara Andorra
1 min
La presentació d'aquest dimecres a Andorra la Vella. / DEMÒCRATES

Andorra la VellaLa candidata a cònsol major de la candidatura En Comú per Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha avançat que té gairebé tancat amb el Govern que la part de la zona on s'havia d'ubicar l'edifici The Cloud es mantingui com a plaça pública. Marsol ha deixat entendre que està pràcticament fet i que la capital passarà a disposar d'aquest espai públic permanentment. L'actual cònsol és la cap d'una llista que s'ha presentat aquest dimecres, on conflueixen persones de Demòcrates, Liberals d'Andorra i Progressistes SDP.

Marsol ha posat de relleu que quan es va iniciar l'actual mandat Andorra la Vella era una parròquia que estava "gris", però que en aquests quatre anys ha canviat radicalment, per "recuperar la capitalitat" i "ser una ciutat que desperta als emprenedors il·lusió i ganes d'instal·lar-s'hi". Ha recordat que s'han fet obres en múltiples zones de la parròquia i que s'han gastat molts milions d'euros en millores, a la zona comercial i a d'altres com Santa Coloma i Ciutat de Valls.

La cap de llista ha posat èmfasi en la coherència de la suma de noves sensibilitats a la candidatura, per portar el projecte un pas més enllà. Finalment, ha refermat la il·lusió existent en l'equip per culminar tota la tasca feta durant el primer mandat. A la presentació, Marsol ha estat acompanyada pel número dos de la llista, David Astrié, el número tres, Miquel Canturri, el número quatre, Gerard Estrella, i la número cinc, Meritxell Pujol.

stats