Política 03/10/2019

Martínez-Illescas proposa crear una comissió d'habitatge a Escaldes-Engordany

El conseller comunal de Liberals d'Andorra indica que "el comú té en propietat terrenys amb possibilitat de construcció de pisos”

Ara Andorra
1 min
El conseller comunal de Liberals d'Andorra a Escaldes-Engordany, Higini Martínez-Illescas. / LIBERALS ANDORRA

Escaldes-EngordanyEl conseller comunal de Liberals d’Andorra a Escaldes-Engordany, Higini Martínez-Illescas, demanarà la creació immediata d’una comissió d’Habitatge, que englobi als membres d’altres comissions com Urbanisme, Finances i Socials, durant sessió del consell de comú prevista per aquest divendres. En l’escrit presentat, el conseller exposa que cal donar resposta a “la falta d’oferta de pisos de lloguer en el mercat a un preu socialment acceptable”, indicant que “el comú té en propietat terrenys amb possibilitat de construcció d’habitatges”.

A més, el conseller indica que hi hauria la possibilitat d’un préstec bancari per a poder-los edificar segons “una consulta realitzada a una entitat bancària”, el que implicaria “no afectar l’endeutament del comú”. En un comunicat, Liberals explica que, un cop pagats els préstecs, els immobles quedarien com una font d’ingressos per a la parròquia. D’aquesta manera, es podrien dur a terme els estudis necessaris per a la construcció d’habitatges socials comunals de lloguer, conclou Martínez-Illescas.

stats