Política 28/10/2019

Una única llista a les comunals de la Massana

Olga Molné diu que durant la campanya presentaran "totes les propostes i el programa com si hi hagués més d'una candidatura"

Marc R. Fort
1 min
Foto de grup amb tots els candidats. / M. R. F.

La MassanaLa possibilitat que Olga Gelabert dugués a terme una llista alternativa a la Massana de cara a les eleccions comunals de desembre, no ha estat possible. Així doncs, la formació Ciutadans Compromesos + DA + L'A no tindrà sorpreses ni rivals. Olga Molné, cap de llista de la formació, serà la futura cònsol major de la Massana; com a número dos consta Eva Sansa, seguida de Jordi Areny, Josep Maria Garrallà, Sergi Gueimonde, Mireia Ramos, Guillem Forné, Francisca Guerrero, Kevin Poulet, Marc Jové, Josep Maria Agell i Josep Fusté.

Molné, tot i respirar tranquil·la, ha anunciat que s'hagués estimat més "tenir més pluralitat de cara a les comunals"; així i tot, ha assegurat que durant la campanya presentaran "totes les propostes i el programa com si hi hagués més d'una candidatura". L'objectiu de Molné, tal com ha explicat aquest dilluns durant la sessió del consell de comú, serà "fer avançar la parròquia".

Molné ha destacat la complexitat per crear la llista de candidats, sobretot a l'hora d'escollir-los, ja que "eren moltes les persones interessades a formar part d'aquest projecte, i totes elles tenien un perfil extraordinari". Molné ha descrit tots els candidats com "un equip de renovació, continuïtat i que arriba d'una forma molt natural". D'altra banda, David Baró, cònsol major de la Massana, ha assegurat que marxa "content", ja que els "projectes plantejats en un passat tindran la seva continuïtat assegurada", encara que li hagués agradat que "hi hagués una segona llista". Per a Baró, aquest nou equip és sinònim de "pluralitat".

stats