Política 18/10/2019

Rossell reconeix un "error" en el concurs de neteja de la Comella

AENA titlla el ministeri de Justícia i Interior de "fomentar la precarietat laboral"

Carles Alonso
1 min
El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell durant l'entrega de medalles a agents penitenciaris. / M. P.

Andorra la VellaEn el decurs de la inauguració de l'any judicial, el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, ha volgut informar els mitjans de comunicació presents que "en el concurs que va aprovar el Govern sobre la neteja del Centre penitenciari de la Comella, hi ha hagut un error". Reconèixer l'error és el primer pas per rectificar i, segons ha indicat Rossell, "el proper dimecres, el consell de ministres es modificarà el plec de bases i així solucionarem aquest error".

Aquestes declaracions les ha fet Rossell després que l'Associació d'Empreses de Neteja d'Andorra (AENA) titllessin el concurs que el ministeri de Justícia i Interior havia convocat per a la neteja del Centre penitenciari de la Comella com "de fomentar la precarietat laboral del sector de la neteja". Segons ha reconegut el ministre Rossell, "aquest divendres hem pogut comprovar el plec de bases i efectivament hi havia un error en la quantitat".

L'equivocació

es produeix en el preu de l'hora, ja que en un principi es va publicar un preu de 9,43 euros/hora quan, segons el mateix ministre Rossell, el preu havia de ser entre 10,45 i 10,50 euros/hora.

stats