Política 15/12/2019

Molné: "Els ciutadans han entès que necessitem la seva confiança per governar"

La participació a la Massana baixa deu punts respecte a les comunals de fa quatre anys

A. B.
1 min
La candidata de Ciutadans Compromesos, Olga Molné, ha votat aquest diumenge al comú de la Massana. / CC

Andorra la VellaLa incògnita a la Massana, on només s’hi presenta una candidatura, és la participació. La llista de Ciutadans Compromesos (CC) + Demòcrates + Liberals (L’A) lluita contra l’abstenció i el vot en blanc, en una jornada de les eleccions comunals d’aquest diumenge que, de moment, es desenvolupa amb normalitat al comú massanenc.

Després d’exercir el seu dret a vot, la candidata Olga Molné ha afirmat que “és cert que ha baixat el vot judicial però també ho és que a la Massana era força elevat. Celebro que 488 ciutadans hagin votat abans del dia d’avui i espero que la major part de la resta dels 3.125 electors convocats ho vagin fent durant la jornada. Està havent-hi de moment una bona participació i crec que els ciutadans han entès el nostre missatge: que necessitem la seva confiança per governar”.

Com era d’esperar, la participació a la Massana és la més baixa del país, amb tan sols el 32,73% d’electors (a les 13 hores) que s’han apropat al comú per exercir el seu dret a vot, el que representa un descens d’uns 10 punts respecte a les comunals del 2015 i uns 16 punts menys que a les generals del mes d’abril passat.

stats