Política 20/12/2019

Mortés destaca l’entesa amb l’oposició

El cònsol major assegura que en la nova legislatura es vol esdevenir un referent de turisme de neu i muntanya

A.s.
1 min
Sessió del consell de comú d'Ordino. / A.S. (ANA)

OrdinoEn la darrera sessió del consell de comú d'Ordino, prèvia a la sessió del dia 28 en la qual els nous consellers juraran el càrrec, Josep Àngel Mortés, cònsol major de la parròquia, ha valorat molt positivament els quatre anys al capdavant del comú per "la bona entesa amb les conselleres de la minoria". En aquest sentit, ha destacat que gràcies a aquest consens, "s'han aprovat el màxim de projectes per unanimitat". A més, ha afegit que la bona entesa també ha ajudat a obtenir els bons resultats en les eleccions del 15 de desembre.

En aquesta darrera sessió, amb l'absència de la líder liberal, Sandra Tudó, s'han aprovat l'acta del consell de comú del dia 28 de novembre i també s'han ratificat i aprovat els acords de les propostes de les actes de les juntes de Govern.

Per altra banda, Mortés ha destacat que en la nova legislatura donaran continuïtat als projectes que ja estan engegats, amb l'objectiu de dinamitzar la parròquia per tal "de ser un referent en el turisme de neu i de muntanya". En aquesta línia, ha assegurat que l'adhesió a la xarxa Maragda és un reconeixement previ al que esperen aconseguir, que és el projecte 'Ordino, territori de la biosfera'. Tot i així, aquest reconeixement "ja ens col·loca al mapa mundial des del punt de vista de turisme de neu i muntanya", ha conclòs Mortés.

stats