Política 09/04/2019

Nomen nega "rotundament" les acusacions d'assetjament

Afegeix que davant les acusacions es reserva "les corresponents accions futures"

Agència ANA
1 min
El candidat a cap de Govern d'AS, Eusebi Nomen, durant la compareixença davant dels mitjans el divendres passat. / M. M. (ANA)

Andorra la VellaEusebi Nomen nega “rotundament que realitzés una agressió contra qualsevol persona al llarg de la nit electoral”. Amb aquesta rotunditat s’ha manifestat el cap de llista d’Andorra Sobirana, a través d’un comunicat de premsa, per respondre als fets denunciats per una operadora de càmera d’RTVA i que el director de l’ens públic, Xavier Mujal, va exposar dilluns en roda de premsa.

Nomen destaca que “davant la gravetat de la suposada denúncia o demanda presentada” tant contra ell com contra la seva cap de premsa durant la campanya electoral, deixa “en mans de la policia o la Batllia la deguda investigació” i afegeix que des de la formació no faran cap declaració pública sobre els detalls “dels suposats fets per no interferir en la investigació”. I afegeix que deixen a Mujal l'"obligació" de “demostrar davant les corresponents autoritats les greus acusacions penals que hauria fet públicament davant la premsa i recollides per tots els mitjans de comunicació”. Afegeix que es reserven “les corresponents accions futures”.

A la mateixa nota s’assenyala “l’absurditat de considerar que Eusebi Nomen i la coordinadora de prensa d’Andorra Sobirana (de gènere femení) haurien comès un acte de discriminació de gènere”.

La nota acaba destacant que “donada l’agressiva judicialització instaurada” per Mujal a RTVA i “l’inusual comportament de la direcció d’RTVA” contra la candidatura d’Andorra Sobirana al llarg de la campanya electoral (amb un recurs judicial de l’ens públic a la junta electoral, “que va tenir com a resultat directe o col·lateral la dimissió de sis batlles”), mentre Mujal sigui director d’RTVA no acceptarà “cap interacció personal, professional o política amb RTVA sense la presència d’un notari”.

stats