Política 25/09/2022

Noves reunions públiques sobre l'Acord d'associació amb la Unió Europea

Les trobades són obertes a tota la ciutadania amb assistència lliure

ARA Andorra
1 min
Reunió de poble a Canillo per parlar sobre l'acord d'associació. / T. N. (ANA)

Andorra la VellaEl cap de Govern, Xavier Espot, i el secretari d’Estat d’Afers Europeus, Landry Riba, informaran i respondran a les preguntes de la ciutadania sobre l’Acord d’associació amb la Unió Europea (UE) en una nova sessió de reunions públiques arreu del territori.

La voluntat de les diverses trobades és la d’apropar al màxim possible els detalls de l’Acord d’associació amb la Unió Europea, així com l’estat del procés de negociació amb Brussel·les. D’aquesta manera, es reprèn el calendari habitual derondes obertes a la ciutadania que el cap de Govern i la secretaria d’Estat s’havien compromès a desenvolupar i que va quedar modificat a causa de la pandèmia de la

COVID-19.

Les trobades són obertes a tota la ciutadania amb assistència lliure i començaran a les 19 hores. La primera que es durà a terme serà el dia 27 de setembre a Canillo, al Palau de Gel. La següent tindrà lloc el 28 de setembre a la Massana, al Teatre de les Fontetes i finalment, l’última reunió, es farà el 29 de setembre a EscaldesEngordany a la sala del comú. Aquesta vegada s’ha decidit realitzar inicialment una ronda oberta a cadascuna de les tres valls.

El format de les reunions es divideix en una petita introducció de 20 minuts per explicar els punts bàsics de l’Acord, i seguidament s’obrirà un torn de debat i preguntes als assistents. 

stats