Política 26/11/2019

Objectiu Comú aposta per una política comunal pròxima al ciutadà

La candidatura deixa entreveure que fins ara només s'ha invertit en turisme

Ara Andorra
1 min
Els integrants de la llista d'Objectiu Comú a Canillo. / OBJECTIU COMÚ

Canillo"Els grans projectes de vegades estan molt bé, però escoltar la persona i l'atenció als seus problemes fan la veritable política comunal. Sabem que aquí ens presentem per fer política comunal en tots els àmbits, no només en turisme". Amb aquesta declaració d'intencions els integrants de la llista d'Objectiu Comú a Canillo han presentat la seva candidatura de cara a les eleccions comunals del 15D on, per primera vegada en vuit anys, els electors de la parròquia podran triar una altra llista que no sigui la demòcrata.

La presentació de la candidatura s'ha escenificat al Palau de Gel i ha comptat amb quasi la totalitat dels membres que la conformen i que encapçala Albert Torres. L'equip d'Objectiu Comú està conformat per persones provinents d'una gran diversitat de sectors professionals i d'edats. Tots els membres han manifestat aquest dimarts el seu compromís amb el projecte i amb la parròquia. Tal com ha explicat l'aspirant a cònsol menor, Dolors Cabot, "el nostre tarannà ens fa ser realistes i ens fa conscients que la política del dia a dia, de la solució dels petits o grans problemes, és la política que vol el ciutadà".

Per la seva banda, Torres ha volgut remarcar que "comptem amb un equip de gent compromesa, preparada, orgullosa de ser de Canillo i amant de la seva parròquia i del país". A més a més, tot i declarar que l'equip "surt a guanyar", també ha afegit que s'haurà d'esperar a la decisió del votant el 15D.

stats