Política 21/04/2015

Olga Gelabert, nova ministra de Cultura, Joventut i Esports

El Govern ha confirmat que Rosa Ferrer serà ministra de Salut, Benestar i Ocupació i que s'encarregarà de la reforma de les competències i transferències amb els comuns, tot i que la cartera de Relacions Institucionals dependrà del cap de Govern

ARA Andorra
1 min
Olga Gelabert / M.T.

Andorra la VellaEl cap de Govern, Antoni Martí, ha decidit nomenar Olga Gelabert ministra de Cultura, Joventut i Esports. Aquests tres departaments depenien fins ara del propi cap de Govern, que amb aquest nomenament procedirà al mateix temps a una reordenació d’altres carteres ministerials. El nomenament de Gelabert es farà efectiu aquest dijous, i el jurament tindrà lloc divendres.

Olga Gelabert (39 anys) ha estudiat Gestió i Administració d’Empreses i també compta amb un MBA realitzat a Londres. Durant la passada legislatura, va ser consellera general i vicepresidenta de la Comissió Legislativa d’Economia, així com membre de la Comissió Legislativa d’Educació, Cultura, Joventut i Esports i membre de la Comissió Permanent. Gelabert també ha estat representant de la delegació andorrana a l'Assemblea Parlamentària de l'Organització per la Seguretat i Cooperació a Europa (OSCE).

Rosa Ferrer, ministra de Salut, Benestar i Ocupació

En un comunicat, el Govern també ha confirmat que l'excònsol d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, assumirà finalment també la cartera de Salut, passant a ser ministra de Salut, Benestar i Ocupació, i encarregant-se al mateix temps de la reforma de les competències i transferències, malgrat que la cartera de Relacions Institucionals passarà a dependre del cap de Govern. D'altra banda, Martí també seguirà assumint directament la cartera de Funció Pública.

stats