Política 29/11/2018

Pintat, candidat de la tercera via

Té el suport de tots els consellers del seu grup i està predisposat a tornar a encapçalar una llista

Joan Ramon Baiges
1 min
El cap de Govern, Toni Martí, se saluda amb el cap de l'oposició, Josep Pintat, aquest dissabte al Santuari de Canòlich. / E. J. M. (ANA)

Andorra la VellaDesprés que es fes oficial que Xavier Espot és el candidat de DA, ara és l'anomenada tercera via qui aquest dijous ha confirmat que Josep Pintat tornarà a ser el cap de llista i per tant aspirant a cap de Govern. Així ho han explicat els consellers Josep Majoral i Carine Montaner, que han volgut deixar clar que l'ex-cònsol lauredià té tot el suport dels conseller generals d'UL-ILM i que, si no hi ha un fet excepcional, tornarà a repetir com a primer de la llista nacional.

L'anomenada tercera via treballa en aquesta candidatura d'àmbit nacional conscient que hi ha un ampli perfil de votant conservador que, a més, no veu de bon grat el tema de l'acord d'associació amb la Unió Europea.

Per la vessant parroquial, a banda de Sant Julià de Lòria i la Massana, Majoral i Montaner han manifestat el que tothom dona per fet, que intentaran formar llistes en altres circumscripcions parroquials.

La intenció de la formació és ser decisius al Consell General a l'hora d'establir pactes i aliances.

stats