Política 03/04/2024

Albert Pintat va votar a Cerni Escalé les darreres eleccions

Cal recordar que el candidat de Concòrdia és Cerni Escalé, mentre que el candidat dels Liberals era Josep Maria Cabanes

ARA Andorra
1 min
Albert Pintat, excap de Govern i el candidat de Concòrdia, Cerni Escalé

Andorra la VellaA una entrevista a l'"Avui Serà Un Bon Dia" d'RTVA, Albert Pintat, ex Cap de Govern d'Andorra amb els Liberals, ha confessat públicament que va exercir el seu vot a favor de Concòrdia a les eleccions generals passades. Aquesta declaració arriba en un moment de debat intens sobre el futur polític i econòmic del país.

Cal recordar que el candidat de Concòrdia va ser Cerni Escalé, mentre que el candidat dels Liberals era Jordi Maria Cabanes i el dels Demòcrates, partit de la majoria, Xavier Espot, qui va renovar per a la seva legislatura.

D'altra banda, Pintat va criticar durament la posició de Concòrdia sobre l'acord d'associació amb la Unió Europea, argumentant que el partit hauria de proposar alternatives concretes en lloc de simplement rebutjar l'acord. "De moment, agafen mal camí. Si diuen que Europa no haurien de proposar alguna cosa d'alternativa", va declarar. Així mateix, va qüestionar la viabilitat d'Andorra en aïllament, afirmant que el país "sola no pot viure ni prosperar".

stats