Política 19/03/2019

La plataforma antiheliport es trenca

Un document marcadament polític ha provocat el trencament del grup

Joan Ramon Baiges
1 min
Membres de la plataforma contrària a l'heliport de Tresoles, a la roda de premsa d'aquest dijous al matí. / C.G.

Andorra la VellaLa plataforma d'Escaldes-Engordany d'oposició al projectat d'heliport de les Tresoles a Encamp ha quedat inoperativa, "s'ha trencat" en paraules d'un dels seus membres que va començar a participar en les primeres reunions, aquelles que tenien lloc els dilluns en un hotel de la parròquia escaldenca. La ruptura es va produir aquest dilluns a la nit, en una reunió en la qual Alfons Miralles va anunciar que deixa el grup (actual portaveu), igual que altres persones significatives, com Rosa Lluis.

El trencament és efectiu, i alguns dels membres ho han confirmat a aquest rotatiu. El motiu és ben explícit en les converses al grup de WhatsApp que encara funciona i per on es comunicaven els membres del grup.

Estava preparat, redactat i a punt per ser publicat en els mitjans de comunicació. Es tractava de demanar el vot per a aquells partits polítics que clarament es posicionin contra el projecte que havia impulsat el ministre Jordi Torres, però no tothom hi estava d'acord perquè al final dins del grup hi ha diferents sensibilitats polítiques i molts dels membres del grup es van mostrar contraris a definir-se políticament i encara menys a signar el comunicat.

No és cap secret que dins de la plataforma hi ha majoritàriament persones afins als diferents grups de l'oposició, però la majoria no va coincidir en la necessitat de fer un escrit tan polític en plena campanya electoral.

stats