Política 07/09/2018

El director del Centre de Política Tributària i Administració de l'OCDE visitarà Andorra l'11 de setembre

L'agenda de Pascal Saint-Amans preveu una trobada amb el cap de Govern, Toni Martí, i una reunió al Consell General amb els síndics

Ara Andorra
1 min
Pascal Saint-Amans.

Andorra la VellaEl director del Centre de Política Tributària i Administració de l'OCDE, Pascal Saint-Amans, visitarà oficialment Andorra el pròxim dimarts 11 de setembre, per tal de conèixer de primera mà les transformacions econòmiques i fiscals dutes a terme per Andorra.

En l'agenda de Saint-Amans es preveu una trobada amb el cap de Govern, Toni Martí, i una reunió al Consell General amb els síndics. També tindrà ocasió de saludar als parlamentaris membres de la comissió legislativa de Finances. Durant la tarda es durà a terme una reunió de treball amb el ministre de Finances, Jordi Cinca; la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach; la secretària d'Estat d'Afers Financers Internacionals, Clàudia Cornella, i el director general de Tributs i Fronteres, Albert Hinojosa.

Al vespre, el director del Centre de Política Tributària i Administració de l'OCDE impartirà una conferència, oberta al públic, sota el títol 'La Cooperació fiscal en l'entorn després de BEPS i de l'Intercanvi Automàtic'.

stats