Política 26/05/2019

L'A renova els presidents dels comitès parroquials d'Andorra la Vella i Encamp

Víctor Pintos es posarà al capdavant de la capital mentre que Sergi Alís ho farà a la parròquia encampadana

Ara Andorra
1 min
El conseller de Cd'I + Independents Víctor Pintos. / M. F. (ANA)

Andorra la VellaEls comitès parroquials de Liberals d'Andorra (L'A) han iniciat la seva renovació amb unes eleccions que han servit per renovar les seves estructures. De moment, ja han dut a terme aquest canvi els comitès parroquials d'Andorra la Vella i Encamp. Al llarg d'aquesta setmana s'han comunicat les noves composicions d'ambdós comitès. D'una banda, el d'Andorra la Vella passarà a estar presidit per Víctor Pintos, que substitueix en el càrrec a Jordi Cerqueda que assumirà la secretaria, mentre que Leticia Teixeira da Silva serà la nova tresorera. Pintos s'ha mostrat satisfer per "liderar un comitè parroquial en el qual es combina experiència i joventut" i amb el qual espera "motivar els afiliats per participar en les decisions del comitè de la capital".

Pel que fa al comitè parroquial d'Encamp, Sergi Alís substituirà a la presidència a Ferran Costa, recentment nomenat president del grup parlamentari liberal. Albert Gutiérrez serà el nou secretari i David Cruz exercirà de tresorer. El nou president assumeix el càrrec "amb el repte de continuar la bona feina exercida per l'anterior junta i amb la mirada posada en les eleccions comunals del desembre".

Tant en el cas d'Encamp com el d'Andorra la Vella només s'ha presentat per renovar els càrrecs directius una única candidatura que ha estat aprovada per unanimitat. Al llarg de les pròximes setmanes es procedirà a les renovacions dels càrrecs directius dels altres comitès parroquials de L'A.

stats