Política 11/09/2019

Primera reunió de l'executiu amb els cònsols

En la trobada, en la qual hi ha assistit el cap de Govern i el ministre de Presidència, s’han exposat projectes globals i transversals

Agència Ana
1 min
El cap de Govern, Xavier Espot, es reuneix amb els cònsols. / M. R. F.

Andorra la VellaEl cap de Govern, Xavier Espot, i el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, s’han reunit aquest dimecres a la tarda per primera vegada amb els cònsols. En la trobada s’han exposat projectes globals i transversals, de diferents àmbits, entre l’executiu i els comuns. Un dels temes abordats ha estat la visita del copríncep francès, Emmanuel Macron, ja que recorrerà els set comuns del Principat.

També s’ha acordat que l’executiu participi en la reunió de cònsols amb l’objectiu de centrar-se en el treball de prevenció i alhora valorar possibles modificacions en la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme, per prevenir casos com el de l’esllavissada a la zona de la Portalada.

La reunió també ha servit per intercanviar punts de vista amb qüestions vinculades amb l’actualitat com la simplificació dels tràmits administratius i la modificació de la Llei de finances comunals. A banda, també han valorat les noves línies de transport regular de viatgers, i s’han compromès a continuar estudiant millores al servei.

stats