Política 18/02/2019

Progressistes-SDP comparteix la proposta que una part del fons de reserva de la CASS sigui per a habitatge públic

La formació manté una trobada amb l'Acoda en la que també s'ha tractat sobre la necessitat d'una nova regulació de l'ordenació de la construcció

ARA Andorra
1 min
Un moment de la trobada entre Progressistes-SDP i representants de l'Acoda. / PPROGRESSISTES-SDP

Andorra la VellaEl candidat de Progressistes-SDP, Josep Roig, acompanyat per Víctor Naudi i Jaume Bartumeu, s’ha reunit aquesta tarda amb l’Associació de Contractistes d’Obres d’Andorra (Acoda). En el transcurs de la trobada Roig els ha manifestat que des de la formació comparteixen la proposta de promoure "una política d'inversions de part dels fons de reserves de la CASS en promocions d’habitatge públic". I és que bona part de la reunió ha estat centrada en la qüestió de l'habitatge.

Així, tal com informen en un comunicat emès per Progressistes-SDP, el president de l’Acoda, Josep Roca, que anava acompanyat del responsable de l’associació, Víctor Filloy, ha exposat als representants de la formació política una sèrie de propostes que estan presentant al conjunt de forces polítiques que concorreran a les properes eleccions generals.

Ambdues parts han coincidit en la voluntat de tirar endavant una nova regulació d’ordenació de la construcció d’Andorra i en promoure convenis internacionals que promocionin la formació professional dels joves d’Andorra, tal com informen des d'SDP.

stats