Política09/05/2021

El PS demana sobre els recursos humans que el SAAS i l'hospital han destinat per la pandèmia

La consellera Susanna Vela ha entrat una bateria de preguntes sobre el nombre d'efectius en diferents àrees, les baixes laborals i els horaris del personal

ARA ANDORRA

Andorra la VellaLa consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela, va entrar aquest divendres una bateria de preguntes escrites en relació amb els recursos humans destinats a la gestió de la pandèmia del SAAS i l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. Vela ha sol·licitat conèixer quin és el nombre d'efectius que s'ha assignat a les diferents àrees del SAAS i de l'hospital, agrupats per categories, així com el nombre de baixes laborals que s'han produït des de l'inici de la pandèmia fins al dia d'avui i quines d'elles s'han cobert amb personal eventual.

La consellera general socialdemòcrata també ha demanat pels horaris laborals del personal i pel nombre de retribucions pagades des del començament de la Covid-19 i el seu import total. Vela també ha preguntat sobre el nombre d'efectius de suport psicològic que es destinen als professionals sanitaris, així com el nombre de professionals que han estat atesos.