Política 09/05/2021

El PS demana sobre els recursos humans que el SAAS i l'hospital han destinat per la pandèmia

La consellera Susanna Vela ha entrat una bateria de preguntes sobre el nombre d'efectius en diferents àrees, les baixes laborals i els horaris del personal

ARA ANDORRA
1 min
La consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela.

Andorra la VellaLa consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela, va entrar aquest divendres una bateria de preguntes escrites en relació amb els recursos humans destinats a la gestió de la pandèmia del SAAS i l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. Vela ha sol·licitat conèixer quin és el nombre d'efectius que s'ha assignat a les diferents àrees del SAAS i de l'hospital, agrupats per categories, així com el nombre de baixes laborals que s'han produït des de l'inici de la pandèmia fins al dia d'avui i quines d'elles s'han cobert amb personal eventual.

La consellera general socialdemòcrata també ha demanat pels horaris laborals del personal i pel nombre de retribucions pagades des del començament de la Covid-19 i el seu import total. Vela també ha preguntat sobre el nombre d'efectius de suport psicològic que es destinen als professionals sanitaris, així com el nombre de professionals que han estat atesos.

stats