Política 25/09/2019

El PS té dubtes sobre les actuacions a la Portalada

“Com a consellers generals, la gent ens para pel carrer i ens demana exactament quina és la situació", afirma Font

Ara Andorra
1 min
L'esllavissada a la Borda Sabater ha estat una de les protagonistes de l'estiu andorrà.

Andorra la VellaEl conseller general del grup parlamentari socialdemòcrata (GPS), Jordi Font, ha reclamat al Govern més informació sobre l’esllavissada de la Portalada i la situació del terreny en aquest moment. Així, ha entrat un seguit de preguntes a Sindicatura per a ser respostes oralment pel Govern en el proper ple, que demanen per l’estabilitat actual del terreny, l’estat de la recerca de responsabilitats i les mesures i treballs que s’estan realitzant per evitar que no es torni a produir una esllavissada similar.

Font ha indicat en un comunicat que, “com a consellers generals, la gent ens para pel carrer i ens demana exactament quina és la situació del que està succeint a la Portalada perquè ja fa prop d’un mes que no s’hi fa cap activitat i que tot ha quedat allà empantanegat”.

I malgrat que, segons el PS, el Govern va respondre les preguntes escrites formulades pel grup socialdemòcrata, Font afirma que “al GPS i a la ciutadania en general encara ens queden molts dubtes sense respondre, que probablement haurien estat atesos si el Govern ens hagués informat més assíduament de la situació”, i valora que “tenim una desinformació total”.

És per tots aquests motius, i “ja que hem de respondre davant la ciutadania i el Govern no ho fa obertament i espontània”, que s’han tramitat les preguntes perquè es responguin davant del ple.

stats