Política 02/10/2022

El PS entra una demanda d'informació dels documents que avalen l’allargament de la concessió del Túnel d’Envalira

Font vol que se'ls faciliti informació de la societat explotadora de la infraestructura

ARA Andorra
1 min
El conseller general del grup parlamentari socialdemòcrata Jordi Font.

Andorra la VellaEl conseller general del grup parlamentari socialdemòcrata Jordi Font ha entrat a sindicatura una demanda d’informació per tal que el Govern faciliti diferents informes en relació a la concessió del Túnel d’Envalira. La petició es fa després que en la sessió de control que va celebrar el Consell General el passat dijous l’executiu evités, segons el PS, donar explicacions.

Concretament, Font demana pel nom de la societat explotadora del Túnel d’Envalira i informació sobre els seus socis i càrrecs directius, així com els informes econòmics, d’auditoria i jurídics que avalen la prolongació de la concessió per 8,2 anys, el que és quatre vegades la durada de la crisi de la pandèmia de la Covid-19, a la base de la petició d’allargament del contracte.

Així mateix, el conseller socialdemòcrata demana informació relativa a l’adjudicació de dits informes, la modalitat de contractació i l’import dels mateixos, i també els informes elaborats per part de la Intervenció i del Gabinet Jurídic del Govern respecte aquesta prolongació de la concessió.

stats